Brottsbekämpning Lönar Sig I Sherlock of London Slot

Ruby Fortune Casino: Sherlock of London
Källor: Microgaming

Du kommer få det svårt om du försöker att hitta någon som inte hört talas om den fiktiva litterära ikonen Sherlock Holmes. Denna modiga detektiven har varit i böcker, på scen och på skärmen i över 100 år, och han fortsätter att fängsla, förbluffa och underhålla med hans detektivförmågor.

Bra nyheter är här för fans av den legendariska detektiven; Sir Arthur Conan Doyles fascinerande karaktär har nu förevigats i en online spelautomat från Microgaming och Rabcat, och det nya spelet dyker upp den 10 juli 2019.

Ta på dig din bästa trenchcoat och ta med ditt förstoringsglas för ett oslagbart äventyr tillsammans med Sherlock och hans erfarna assistent Dr Holmes när de slåss i en kamp mellan förstånd mot flera av deras ondskefulla fiender!

Träd in i det Viktorianska London

Träd ut i de rökiga gatorna i ett viktorianskt London i en spelautomat som spelas på 5 hjul, 3 rader och 25 fasta vinstlinjer. Sherlock of London hjulen är ovanpå en bakgrund som föreställer Thamesfloden vid solnedgången, komplett med den majestätiska Big Ben i horisonten och de ömtåliga viktorianska gatlamporna längs trottoarerna.

Självklart dyker också vår piprökande hjälte upp i sin klassiska detektivhatt för att hjälpa dig att satsa så lite som 0.01 per linje, eller så mycket som 50.00 per spinn. Det här stora intervallet av insatser innebär att du kan följa med detektiven på hans resor, oavsett storleken på din budget!

Håll Utkik efter den Ikoniska Duon

På hjulen i Sherlock of London kommer du att se en räckvidd av olika karaktärer på den misstänksamma brottscenen. Och efter dem kommer Sherlock Holmes själv, som spelar rollen som Wild-symbol medan han undersöker sin omgivning med sitt pålitliga förstoringsglas. Free Spins-ikonen föreställer både Holmes och hans mustaschprydda hjälpreda Watson, den senare dyker också upp som en lukrativ Extra Wild i både grundspelet och under bonusrundorna. Brottslingarna däremot består utav en usel trio av män och en kvinna med lila handskar som onekligen inte har några goda planer.

När det gäller lågvärderade symboler så består de utav den ikoniska 221B Baker Street gatuskylten och en skickligt dekorerad uppsättning av 10, J, Q, K och A i en distinkt viktoriansk stil. Varje hörn av spelautomaten har det här älskade temat, från symbolerna till vinsttabellen.

Sätt Dit Brottslingar i Free Spins-rundan

Om du har letat efter actionfyllda free spins, behöver du inte leta mer. Scatters i Sherlock of London är nyckeln till att låsa upp den underhållande free spins-rundan, och allt du behöver göra är att få 3 eller fler av dem på hjulen. När du har gjort det, tilldelas du 10 free spins som du får nyttja.

Scatters är definitivt roliga, men de riktigt underhållande vinsterna börjar smyga sig upp när Wilds börjar dyka upp. Standard Wild-symbolen kan ersätta alla andra symboler förutom Scatter, och kan även aktivera Connecting Wild-funktionen när två eller fler dyker upp samtidigt på hjulen. Om det händer så kommer dessa Wilds omedelbart att anslutas till varandra, och göra alla andra symboler i deras väg till Wilds och dubbla din vinst!

Låt oss inte heller glömma bort Extra Wilds. När dessa dyker upp så fungerar de praktiska hjälparna på samma sätt som vanliga Wilds, men de omvandlas också till expanderande Wilds under free spins-rundan. Utöver det så kommer du också hitta ett enskilt expanderande Wild-hjul i den här funktionen, som kan startas när som helt för att förstärka vinstchanserna.

Ett Mystiskt Äventyr Väntar Dig

Om du är lika passionerad kring att fånga brottslingar som du är kring att ta hem vinsterna, kommer Sherlock of London gladligen hjälpa dig att lösa fallet. Kolla in den här fräscha nya online och mobila spelautomaten från Microgaming när den dyker upp, och se om du har detektivförmågorna som behövs för att lösa de stora brotten!